Page 1 of 4

Age of Empires

Posted: Thu Jul 05, 2012 9:07 pm
by Emwok
Hi guys! Anyone here play AOE?

Re: Age of Empires

Posted: Fri Jul 06, 2012 9:02 am
by ccgr
I have them, can load em up and play if ya want

Re: Age of Empires

Posted: Fri Jul 06, 2012 1:16 pm
by Emwok
I can't play multiplayer. I would have to ask my dad. That would be really fun though! Do u have AOE II or III?

Re: Age of Empires

Posted: Fri Jul 06, 2012 2:13 pm
by cvhack
I have both Emrock. I just don't have the Asian Dynasties expansion for III.

And if your dad is cool with it, and I am on, then I would be good for some multiplayer too.

Re: Age of Empires

Posted: Sat Jul 07, 2012 6:39 am
by Emwok
For III, I have The War Chiefs and the original AOE III. For II, I only have the Age Of Kings.

Re: Age of Empires

Posted: Sat Jul 07, 2012 7:40 am
by ccgr
I have 2 and 3 and all of their expansions

Re: Age of Empires

Posted: Tue Jul 10, 2012 9:10 pm
by cvhack
Ok, I have both for the second game. If you want to play a game multiplayer, it would probably work best to pm me here, and we can find a time. I am semi-busy with rl stuff right now, but still can fit in some time for games :)

Re: Age of Empires

Posted: Fri Jul 13, 2012 8:29 am
by Cpt_Cheesepuffs
I have AOE: online, AOE gold edition, and AOE 2 and i think all of the expansions.

Re: Age of Empires

Posted: Fri Jul 13, 2012 9:52 am
by ccgr
I can play after 8pm CST

Re: Age of Empires

Posted: Fri Jul 13, 2012 11:56 am
by Cpt_Cheesepuffs
Well if anyone would like to play it will be an easy win for you :oops: . I am not so great at rts games, i think i just enjoy seeing the little people run around. :lol:

Re: Age of Empires

Posted: Sun Jul 15, 2012 6:28 am
by Emwok
LOL!!!!!!!!!!!!!!

Re: Age of Empires

Posted: Wed Aug 29, 2012 11:38 am
by LAVA89
I have AOE1: Gold, AOE 2 + expansion, AOE 3 + both expansions and AOE Online. I also have Rise of Nations (not an AOE game, but similar...and its the same company that did the Asian Dynasties expansion).

Re: Age of Empires

Posted: Tue Oct 23, 2012 10:58 pm
by ChickenSoup
BEE TEE DUBS.


I now finally found my username/password in AoE III. SUCCESS

Re: Age of Empires

Posted: Tue Oct 23, 2012 11:27 pm
by ccgr
gotta figure out mine, haven't used it in a while

Re: Age of Empires

Posted: Fri Mar 15, 2013 7:58 am
by DangerousDuo
I have the series. I used to LOVE to play these games. Wonder if the will work on my 64 bit pc. If you would like to play I will load them up.